dimarts, 5 de maig del 2020

INVESTIGUEM LES PLANTES

Benvolgudes famílies, nens i nenes de segon;

les mestres de medi (les Annes) us proposem unes activitats de medi per fer durant aquesta setmana. Les dues primeres activitats requereixen una mica d'ajuda per part dels pares i les mares, ja que en una necessitem un ordinador. L'altre la deixarem aquí el pas a pas, però és la que farem i explicarem a la connexió de divendres. 


ACTIVITAT PLANTES:


Mares i pares, us en recordeu de l'Edvoice on hi havia un enllaç amb un usuari i una contrasenya que us va enviar l'Anna López? Doncs l'heu de rescatar per fer una altra feina de medi. Tranquils, que si no ho trobeu, l'Anna López ha creat una carpeta amb les contrasenyes dels llibres dins del Drive (carpeta Informació Famílies - Contrasenyes Llibres Digitals - Editorial Teide). Així que, posem usuari i contrasenya i tornem a fer el camí.Un cop entreu arribareu aquesta pantalla:




Heu de fer clic a Ciències socials i de la naturalesa 2 - DUNA i us portarà a:





Aquesta vegada heu de fer clic a Éssers vius i arribareu on es troben les activitats:




- CADASCÚ AL SEU LLOC: Aquí haureu de col·locar les plantes i els animals al lloc on s'indica. Recordeu que hi ha diverses pantalles.

- TRENCACLOSQUES LA PLANTA: Aquí haureu de fer els diferents trencaclosques per veure quina planta apareix. Recordeu que hi ha diverses pantalles.



ACTIVITAT FLIPBOOK:

Aquesta activitat l'explicarem a la connexió del divendres de 16- 17 h. Tot i això, aquí us deixaré l'activitat explicada pas a pas perquè ho tingueu si teniu algun dubte.

Primer de tot necessitem 3 fulls, poden ser blancs o de colors, en l'explicació de com es fa són de colors perquè es vegin més fàcils els passos a seguir.





Els col·loquem de manera que es vegi un dit de cada full per la part de sota. 




Després els dobleguem per la meitat però sempre deixant que es vegi un dit de cada full.




Un cop doblegat ho grapem perquè quedi com un llibret. 



Quan tenim el nostre Flipbook fet, l'omplirem amb informació sobre plantes, tindreu més informació sobre que posar a la connexió que farem divendres 8 de 16-17 h.


Heu de buscar 5 plantes, arbres o arbustos, i posar el nom científic dins de cada pestanya, i a cada pàgina dibuixareu la planta, arbre o arbust, amb el nom comú i on ho trobem. 

Quan tingueu fet el Flipbook feu-li fotos i les pengeu al Drive. Moltes gràcies.





(Això és un exemple)