dimecres, 4 de març del 2015

CERTAMEN LITERARI DE ST. JORDI




Benvolgudes famílies,

a continuació us expliquem les bases per al Certamen Literari de Cicle Inicial.

Com s'han de fer els treballs?

S’hi pot participar en dues modalitats diferents:

·    Imatge que representi algun fet o alguna història. És imprescindible que els participants en aquesta especialitat facin els treballs en DIN A-4 i en blanc i negre. Cal que l’original es presenti amb tinta (cal que es ressegueixi en bolígraf o punta fina negre), de manera que tingui una bona definició i un bon contrast.

·   Prosa. És imprescindible que els participants en aquesta especialitat facin els treballs en DIN A-4, utilitzin la pauta de classe i que la presentació sigui polida. Cal que l’original es presenti amb tinta ( bolígraf o punta fina negre), de manera que tingui una bona definició i un bon contrast.

Tots els treballs han d’ocupar, com a màxim, un sol full i només cal que hi hagi el títol, la categoria A  i la modalitat (Imatge o Prosa).

Com s’han de presentar?

Els treballs s’han de presentar a la secretaria de l’Escola. Cal fer 3 fotocòpies de cada treball i juntament amb l’original cal posar-los dins d’un sobre. A la part del davant d’aquest sobre només cal escriure el títol, la categoria i la modalitat (no s’ha de posar el nom del participant).

D’altra banda en un full apart s’ha d’escriure:

·      El títol del treball.
·      Categoria A.
·      Modalitat (prosa o imatge).
·      El nom i cognoms.
·      El curs.

Quan s’entregui a secretaria la Pilar us revisarà la presentació.

El termini de presentació és el dijous 26 de març, no es recolliran treballs després d’aquesta data.

ANIMEU-VOS HA PARTICIPAR!